Συνδεθείτε μαζί μας

Ξενώνες Φιλοξενίας Ασθενών

Τα δύο «Ειδικά Κέντρα Φροντίδας – Φιλοξενίας Ασθενών µε Καρκίνο σε Αποθεραπεία φέρνουν µε τη λειτουργία τους µεγάλη ανακούφιση στην αναµονή αρρώστων των ειδκών Νοσοκοµείων. Στην ουσία η δραστηριότητα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στον τοµέα αυτό προσφέρει εθνικό έργο. Εµείς θέλουµε την ίδρυση µικρών ευέλικτων παρόµοιων Μονάδων σε κάθε Νοµαρχιακό Νοσοκοµείο, που θα µπορεί να φιλοξενεί αρρώστους µε καρκίνο, όχι µόνο για συµπλήρωση της θεραπευτικής τους αγωγής, αλλά και αυτούς που εµφανίζουν προχωρηµένη, µη αναστρέψιµη αρρώστια τελικού σταδίου. Τα «Ειδικά Κέντρα Φροντίδας – Φιλοξενίας Ασθενών µε Καρκίνο σε Αποθεραπεία» στην Παιανία Αττικής και στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, µε τη λειτουργία τους, θα αποτελέσουν καθηµερινή πρακτική την έκφραση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αγάπης προς τον πάσχοντα άνθρωπο.

 

ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ» 2000 Τ.Μ. ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΤΑ 1.614 Τ.Μ. ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΤΟ ΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ «ΚΑΛΩΝ Κ’ΑΓΑΘΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ» ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»

 

ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4.000 Τ.Μ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ 100 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΙΔΡΥΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟΥ) ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2011. ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Γ’ΚΠΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΟΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ κ.ΘΕΛΞΗ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ κ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΙΚΗ