Συνδεθείτε μαζί μας

Iατρικό μακιγιάζ Couvrance για τις φίλες που πάσχουν!

Η θετική συνεργασία που έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την Avène συνεχίζεται και στηρίζει όλο και περισσότερες γυναίκες που πάσχουν. 

Με το σύνθημα «Είμαι δυνατή–Δείχνω καλά–Είμαι καλά», απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο και τις προτρέπει να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους φροντίζοντας την εμφάνισή τους.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρέχονται υπηρεσίες φροντίδας του δέρματός  που ταλαιπωρείται από τις θεραπείες – και, κυρίως, υπηρεσίες ιατρικού μακιγιάζ Couvrance, με την εγγύηση των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène. Αισθητικοί με εξειδίκευση στο ιατρικό μακιγιάζ παρέχουν συμβουλές για την υγιεινή και τη φροντίδα του δέρματος, αλλά και τεχνικές επανασχεδιασμού των φρυδιών, κάλυψης με φυσικό τρόπο ατελειών και δυσχρωμιών της επιδερμίδας.

Η επόμενη συνάντηση με τους ειδικούς της Avène έχει ορισθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 (12:00-14:00) στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Τσόχα 18-20, 3ος όροφος). 

Όλες οι φίλες που ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους μ’ ένα απλό τηλεφώνημα στο 210.64.56.713.