Συνδεθείτε μαζί μας

Greatest Movie Soundtracks για καλό σκοπό στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

Το «The Cadena Project» και η ΑΜΚΕ «Creatists» συμπράττουν με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και γιορτάζουν μαζί την πρώτη μέρα της άνοιξης! Η πιο πετυχημένη συναυλία του The Cadena project, μεταφέρεται αυτή τη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για έναν κοινό καλό σκοπό!

Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια συνεχούς δράσης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στην ενημέρωση του πληθυσμού, την εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, τον αντικαπνιστικό αγώνα, την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, την διεξαγωγή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, την φιλοξενία ασθενών, και την ψυχοκοινωνική συμβουλευτική. Αυτή η διαδρομή συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πρωτοβουλίες. Έτσι εγκαινιάσαμε και λειτουργούμε δωρεάν το πρόγραμμα «Στήριξη Καρκινοπαθών Εφήβων και Συγγενών τους» που στηρίζει έφηβους που εμφάνισαν τη νόσο ή την βιώνουν μέσα στην οικογένεια τους, με πολυεπίπεδη ψυχοκοινωνική υποστήριξη από τους ψυχολόγους μας. Τα έσοδα λοιπόν της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση αυτού του προγράμματος που έχει στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των νέων που πάσχουν.  

Οι λάτρεις της κινηματογραφικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από τα μαγικά χέρια του Γιώργου και της Μαρίνας Τσοκάνη μελωδίες από τις σημαντικότερες ταινίες των τελευταίων χρόνων! Διεθνής και ελληνικός κινηματογράφος ενώνονται σε μια μαγική βραδιά! Βιολιά, τσέλα και κοντραμπάσα, κλαρινέτα, τρομπόνια και φλάουτα, σμίγουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα και πιάνο σε 10 συνθεσάιζερ για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ταινιών του διεθνούς κινηματογράφου! Από τον Godfather στον Dr Zivaggo, τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα στον Indiana Jones και από το Breakfast at Tiffany’s στο Star Wars. Ταινίες που σημάδεψαν το κοινό και που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη του παρουσιάζονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 21 Μαρτίου. Συμμετέχουν και αγκαλιάζουν με τις φωνές τους ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, η Χαριτίνη Πανοπούλου  και το γυναικείο trio 1,2,3 Swing!

H Creatists ιδρύθηκε το 2016 από μια ομάδα εθελοντών καλλιτεχνών και manager με στόχο την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, των Ελλήνων καλλιτεχνών και την προβολή παντός είδους εκφρασμένης τέχνης στη διεθνή κοινότητα. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα έχει υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων όπως διδασκαλία μουσικής, υποκριτικής και σωματικής έκφρασης σε ευπαθείς ομάδες, αφηγήσεις παραμυθιών σε παιδιά και ενηλίκους καθώς επίσης έχει αναλάβει την διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων προωθώντας την ελληνική μουσική και τους νέους Έλληνες μουσικούς. Σκοπός της είναι η δημιουργία πολιτιστικού προϊόντος το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για την ελληνική όσο και για τη διεθνή αγορά. 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: 

Γενική είσοδος: 12 ευρώ