Συνδεθείτε μαζί μας

Ecali Run 2019: Μηνύματα αγωγής υγείας και σωματικής άσκησης από μικρούς και μεγάλους!

Τα μηνύματα της αγωγής υγείας και της σωματικής άσκησης, μετέφεραν για άλλη μια χρονιά περισσότεροι από χίλιοι «δρομείς», μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν στο φετινό Ecali Run. 

Με το motto “Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για την ζωή” και με συμμάχους την όμορφη ηλιόλουστη ημέρα, και τον πρωτοφανή ενθουσιασμό, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, το THE ECALI CLUB SPORTS σε συνεργασία με τον Μαραθωνοδρόμο Νίκο Πολιά, διοργάνωσαν το μεγαλύτερο ανοικτό αθλητικό γεγονός των βορείων προαστίων, που με την θερμή ανταπόκριση του κόσμου, του Δήμου Κηφισιάς, γνωστών Brands και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπονικών έχει γίνει θεσμός.

Με αφορμή την καμπάνια της για την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συμμετείχε και πάλι δυναμικά με τους εθελοντές της. Και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της που όχι μόνο έτρεξαν στις διαδρομές του Ecali Run αλλά και με την δραστήρια παρουσία τους φρόντισαν για την ενημέρωση του κόσμου και την διανομή ενημερωτικού υλικού σχετικού με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, την αγωγή υγείας.

Όλα τα παιδιά και οι ενήλικες που έτρεξαν στην οδό Ρόδων, στην πευκόφυτη και πανέμορφη Εκάλη, αφού έλαβαν το αναμνηστικό μετάλλιο του 3ου ECALI RUN, συγκεντρώθηκαν στον χώρο των βραβεύσεων, ο οποίος ήταν διακοσμημένος με corners εταιρικών συνεργατών του Ecali Club. Εκεί τους περίμενε ένας μοναδικός μπουφές με αναψυκτικά και ροφήματα.

Ακολούθησαν 84 βραβεύσεις, με την απόδοση μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές για την κάθε ηλικιακή κατηγορία ανδρών-γυναικών στα 5 και 10 χλμ, καθώς και παιδιών, αγοριών-κοριτσιών, τα οποία έτρεξαν 1 χλμ.

Τα μετάλλια στους νικητές τα έδωσαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΛΗ Α.Ε., ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κος Ευάγγελος Φιλόπουλος, o Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης κα Λίλα Δραγώνα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Κηφισιάς κος Αχιλλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς  με την επωνυμία  «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» κα Σίσσυ Παπασπύρου, οι χορηγοί της εκδήλωσης και οι Business Partners του Ecali Club.

Η κάμερα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ήταν κι αυτή παρούσα καταγράφοντας τις καλύτερες στιγμές του event. Ας παρακολουθήσουμε το σχετικό video.