Συνδεθείτε μαζί μας

Bazaar κοινωνικής αλληλεγγύης στη Μεταμόρφωση!

Άλλη μια δράση με έντονο κοινωνικό πρόσημο ετοιμάζουν οι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.). Για τρεις ημέρες, 23-24-25 Νοεμβρίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρου του Δήμου Μεταμόρφωσης (Λυτούς & Κύμης, Λόφος Δηλάβερη), θα κινητοποιηθούν, με τον γνωστό δυναμισμό τους, στα πλαίσια του bazaar κοινωνικής αλληλεγγύης που οργανώνουν με τον τοπικό Δήμο. 

Ήδη έχουν ετοιμάσει και θα παρουσιάσουν μια  όμορφη έκθεση από χειροποίητες δημιουργίες με κατασκευές μελών και εθελοντών, κοσμήματα, ξύλινες κατασκευές, διακοσμητικά, διάφορα αξεσουάρ, παραδοσιακά χειροποίητα ελληνικά προϊόντα κ.α. 

Το τριήμερο όμως δεν περιορίζεται μόνο στην έκθεση των χειροποίητων δημιουργιών. Για όσους βρεθούν στο χώρο του bazaar το απόγευμα της Κυριακής 25 Νοεμβρίου (ώρα 17:00), οι εθελοντές μας έχουν ετοιμάσει μια ιδιαίτερη έκπληξη. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση «το πανηγύρι του Καραγκίοζη» που θα παρουσιάσουν οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Σωματείου Θεάτρου Σκιών, Τάκης Κωστιδάκης και Σωκράτης Κοτσορές.

Και επειδή η οικονομική κατάσταση παραμένει «δύσκολη» για όλους, όσοι βρεθούμε το τριήμερο στο Δήμο Μεταμόρφωσης ας μην ξεχνάμε ότι στo bazaar που οργανώνουν οι εθελοντές μας μπορούμε να στηρίξουμε και τις προσπάθειές τους να συγκεντρώσουν φάρμακα για τις ανάγκες του Κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Μεταμόρφωσης!

Καλή επιτυχία στους εθελοντές και τις εθελόντριες μας. Την αξίζουν για τις προσπάθειες και για το μεράκι τους!