Συνδεθείτε μαζί μας

98% ή αλλιώς «Ο καρκίνος της γυναίκας μου»

Το 98% ή αλλιώς «Ο καρκίνος της γυναίκας μου», γράφτηκε με αφορμή την περιπέτεια μιας γυναίκας, που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Είναι καταγραφή καταστάσεων, σκέψεων και συναισθημάτων που βίωσε ο σύντροφός της ως σύζυγος, πατέρας και φίλος, βλέποντας τη βολή τους να ανατρέπεται μετά την πρώτη αλλά και τη δεύτερη… έφοδο της ασθένειας.

Είναι μια πρωτότυπη μαρτυρία, όχι από έναν ασθενή, αλλά από ένα σύντροφο, ο οποίος καταγράφει την μάχη με τον καρκίνο από την σκοπιά του «άλλου», που επίσης πονάει, αλλά συνήθως βουβά.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι ένας φόρος τιμής για όλες τις γυναίκες που αντιστέκονται σθεναρά, δίνοντας την ίδια μάχη, διεκδικώντας την ζωή.

Το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, παρουσίασε το βιβλίο του Κώστα Γαλανούδη σε ανοικτή εκδήλωση, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Αρμός» την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο «Lake Spirit» στα Ιωάννινα.

Στην κατάμεστη αίθουσα ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον συγγραφέα κ. ΚώσταΓαλανούδη, Οικονομολόγο-Λογιστή, την Πρόεδρο του Παραρτήματος κα Νίκη Αγνάντη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Δρ. Ανδρονίκη-Άντα Φωτιάδου, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Επίτιμη Διευθύντρια του Γενικού Νοσοσκομείου «Χατζηκώστα», και το μέλος του Δ.Σ. του Παραρτήματος κα Πηνελόπη Μαρνέλη –Μωρόγιαννη, Νομικό και Ποιήτρια.

Αποσπάσματα από την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο σχετικό video από το ΗΠΕΙΡΟΣTV1.