Συνδεθείτε μαζί μας

9 στις 10 γυναίκες μπορούν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού!

Το μήνυμα της ελπίδας και της ίασης εισέπραξαν από τρεις εξαιρετικούς επιστήμονες, οι εθελοντές του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Χαλκίδα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού που οργάνωσαν, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.

Ο καθηγητής χειρουργικής στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» κ. Νικόλαος  Αρκαδόπουλος, ο Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο κ. Νικόλαος Μιχαλόπουλος, και οι δύο εξειδικευμένοι στον Καρκίνο του Μαστού, καθώς και η κα Μαρία Παπακωνσταντίνου Διευθύντρια, Ακτινολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος παρουσίασαν τα νεότερα δεδομένα για τη νόσο που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες και συμφώνησαν ότι χάρη στην έγκαιρη διάγνωση και στις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους 9 στις 10 γυναίκες μπορούν να ιαθούν.

Τα ευχάριστα νέα από το μέτωπο της επιστήμης συνδυάστηκαν ιδανικά με την ευχάριστη μουσική εκδήλωση που ακολούθησε με την Αθηνά Τσολάκου (Σοπράνο) καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδος και τον Θεόδωρο Ευστρατιάδη (Βαρύτονο) οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό με την ερμηνεία τους. Στο πιάνο τους συνόδευσε ο πιανίστας Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος. 

 

Αρθογράφοι: