Συνδεθείτε μαζί μας

7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου οργανώνουν το 7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας, που πλέον αποκτά τον χαρακτήρα της ετήσιας συνάντησης. Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2019

Μέλημα της Επιστημονικής και της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να διατηρήσει τον υψηλό επιστημονικό χαρακτήρα του Συμποσίου και να προσφέρει γνώσεις για τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις στη νοσηλευτική ογκολογική κοινότητα. Το Συμπόσιο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικό δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στους νοσηλευτές- νοσηλεύτριες και στις εξελίξεις στη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο. 

Η θεματολογία του φετινού Συμποσίου καλύπτει ποικίλες θεματικές ενότητες, οι οποίες θα καλυφθούν μέσα από εισηγήσεις ειδικών σε στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και επιστημονικές εργασίες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συμπόσιο μοριοδοτείται με 18,5 Διεθνείς Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (International Continuing Nursing Educational Credits-ICNECs) από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΕΣΝΕ, σύμφωνα με τα κριτήρια του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (ICN). 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνημμένα αρχεία: