Συνδεθείτε μαζί μας

3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία

Η  Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος (ΕEΜΓΕ) διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία στο Ζάππειο Μέγαρο στις 11-12- Φεβρουαρίου 2017

Το 3ο Συνέδριο είναι εγκεκριμένο και πιστοποιείται από την ISUOG, την Διεθνή Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Έρχεται ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων επιστημονικών εκδηλώσεων της Επιστημονικής μας Εταιρείας τα τελευταία 15 χρόνια. 

Στο επίκεντρο του επιστημονικού προγράμματος βρίσκεται η Υπερηχογραφία στην Εμβρυομητρική Ιατρική, την Γυναικολογική Ογκολογία, το Μαστό και την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, Ακτινολόγων, Μαιών, ειδικευόμενων Ιατρών και Ιατρών συναφών ειδικοτήτων. 

Παρουσιάζονται τα νεότερα δεδομένα και οι πρακτικές αναφορικά με την νοσηρότητα και τις επιπλοκές της κύησης, καθώς και τις εξειδικεύσεις της γυναικολογίας. Το Συνέδριο περιλαμβάνει θεματικές ομιλίες από ξένους και Έλληνες ομιλητές, διαδραστικές στρογγυλές τράπεζες, ζωντανές επιδείξεις υπερηχογραφίας, quiz και πρακτική άσκηση υπερηχογραφίας των συμμετεχόντων ιατρών σε μαιευτικά και γυναικολογικά περιστατικά. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα κάντε «κλικ» στο banner του Συνεδρίου.