Συνδεθείτε μαζί μας

19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογίας

Το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 3-5 Νοεμβρίου 2017 στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» σε συνεργασία με τα Ογκολογικά Νοσοκομεία Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», Α.Ο.Ν.Α. «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και Γ.Ο.Ν. Κηφισιάς «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου είναι η Χριστίνα Μιχαλολιάκου-Θεοδώρου MD, PhD, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, Συντ/στρια Δ/ντρια Αναισ/κού Τμήματος & Ιατρείου Χρονίου Πόνου Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ»

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα παρουσιασθούν μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας σε όλο το φάσμα της Ογκολογίας και θα γίνει αναφορά σε όλες τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις και την εφαρμογή τους στην καταπολέμηση του καρκίνου, καθώς και αναφορά στην αποτελεσματικότητά τους.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν πολλοί έλληνες καταξιωμένοι, καθώς και διεθνούς κύρους ξένοι, επιστήμονες.

Αξιοσημείωτη θα είναι επίσης η ενεργός συμμετοχή του Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού καθώς και της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η επιτυχία του συνεδρίου θα είναι η απάντηση στους δύσκολους καιρούς που προδιαθέτουν σε τελμάτωση.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν περιλήψεις (για προφορικές & ηλεκτρονικά Αναρτημένες ανακοινώσεις), καταληκτική ημερομηνία είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2017

Η Εγγραφή στο Συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα του συνεδρίου www.19oncologycongress2017.gr, ή να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Συνεδρίου:

ERA, Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα

Τηλ: 210 3634944 Fax: 210 3631690

e-mail: info@era.gr., website: www.era.gr