Συνδεθείτε μαζί μας

…γιατί ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους!

Το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας ετοιμάζονται να στείλουν στην νόσο οι γυναίκες οι δραστήριες εθελόντριες του συλλόγου γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη ζωή». Για άλλη μια φορά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και θα παρουσιάσουν την δική τους συμμετοχή στο πλαίσιο των δράσεων που εξελίσσονται κάθε Οκτώβριο, τον μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Με το σύνθημα «Γιατί ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους» το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019 (ώρα 19:00), υποδέχονται τους φίλους και τις φίλες τους στο Κινηματοθέατρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», ώστε όλοι μαζί να υπογραμμίσουν τα μηνύματα της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης, της πρόληψης

Μάλιστα η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις γυναίκες από την Ινδία, αφού φαίνεται ότι σε αντίθεση με την πρόοδο που συντελείται στις δυτικές χώρες -και στην Ελλάδα, ο καρκίνος του μαστού στην ασιατική χώρα προσβάλλει εκατομμύρια γυναίκες. Υπολογίζεται ότι κάθε 8 λεπτά μία γυναίκα στην Ινδία πεθαίνει από καρκίνο του μαστού!

Την εκδήλωση θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα, ενώ ενεργό συμμετοχή θα έχουν:

  • Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Νίκου Καμπιώτη)
  • Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «Η ΚΡΗΤΗ»
  • ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ bollywood Greece

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους!