Συνδεθείτε μαζί μας

Το σώμα, το πνεύμα και οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή της γυναίκας που νοσεί

Τα πανέμορφα Τριζόνια, επέλεξαν οι εθελοντές του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Φωκίδα για να συνεχίσουν τις πολύ ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που έχουν σχεδιάσει για το φετινό καλοκαίρι.

Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριζονίων «Τα Τριζόνια», οργανώνουν το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου 2019 (ώρα 20:30) στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Τριζονίων, εκδήλωση με γενικό θέμα: «Το σώμα, το πνεύμα και οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή της γυναίκας που νοσεί». Μαζί τους θα είναι μια ομάδα από εξαιρετικούς ομιλητές που «επιστρατεύθηκαν« ειδικά για την περίσταση.

Ειδικότερα η κα Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου, Πρόεδρος του Παρατήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Φωκίδα θα προλογίσει την εκδήλωση και θα υποδεχθεί:

  • Την κα Ιωάννα Καλλία, επαγγελματία ψυχικής υγείας της ΕΚΨ & ΨΥ (Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας) «Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος» και ψυχολόγο του παραρτήματος,
  • Τον κ. Ηλία Οικονόμου, Γυναικολόγο του παραρτήματος, και 
  • Τον κ. Νικόλαο Λ. Μούτο, Πτυχιούχο Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, BSc, MSc, και Γενικό Γραμματέα του παραρτήματος που θα εξειδικεύσει παρουσιάζοντας την εισήγησή του με θέμα: «Καθολικός Σχεδιασμός και ΑμεΑ».

Καλή επιτυχία στους εθελοντές του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Φωκίδα και μπράβο για την προσφορά τους που συνεχίζεται αμείωτη ακόμη και την περίοδο των θερινών διακοπών!