Συνδεθείτε μαζί μας

Το Πεπτικό μας Σύστημα. Αυτός ο Μεγάλος Άγνωστος!

Τα σύγχρονα δεδομένα που αφορούν στον Καρκίνο του παχέος εντέρου, η προληψή του αλλά και η καθοριστική σημασία της σωστής διατροφής, θα απασχολήσουν τους εθελοντές μας στην Κηφισιά στην εκδήλωση που διοργανώνει το τοπικό παράρτημά μας την Πέμπτη 17η Μάϊου 2018 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς,  (Διονύσου και Μυρσίνης 2).

Η πρόεδρος του παραρτήματος κα Πόπη Αθανασίου, η γραμματέας κα Χρύσα Καρακίτσου και τα μέλη τους παραρτήματος υποδέχονται μια ομάδα εξαιρετικών ιατρών που θα αναπτύξουν διεξοδικά το θέμα της εκδήλωσης: 

«Το Πεπτικό μας Σύστημα, Αυτός ο Μεγάλος Άγνωστος»

Ο Χειρουργός, Δ/ντής Γ.Α.Ο.Ν.Α. «ο Άγιος Σάββας», κ. Ηρακλής Κατσούλης, θα αναπτύξει τα σημερινά δεδομένα για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ο MD, MSc, Παθολόγος-Ογκολόγος Γ.Α.Ο.Ν.Α. «ο Άγιος Σάββας» κ. Ευάγγελος Σαρρής, θα εξηγήσει την αξία της πρόληψης, ενώ η Προϊσταμένη Τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφολογίας Γ.Α.Ο.Ν.Α. «ο Άγιος Σάββας», Dr. Νίκη Κόντου, θα εστιάσει στον ρόλο της διατροφής.

Συντονίστρια θα είναι η Επισκέπτρια Υγείας στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, Υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας Κηφισιάς, Εργαστηριακή Συνεργάτης  Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κα Ασημίνα Σωτηροπούλου, MSc.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, Χειρουργός, Δ/ντής Κλινικής Μαστού Γ.Α.Ο.Ν.Α. «ο Άγιος Σάββας» και Δ/ντής του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ