Συνδεθείτε μαζί μας

Τι νεώτερο στη θεραπεία των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος

Μια Κυριακή στις παθήσεις του Ουροποιητικού συστήματος και τις δυνατότητες θεραπείας τους αφιερώνουν οι δραστήριοι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.).

Θα συγκεντρωθούν στις 11:00 π.μ., την την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), Δεκελείας 152 και Αττάλειας 2, στην Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις των πέντε εξαιρετικών επιστημόνων που επιστρατεύθηκαν ώστε να καλύψουν όλο το φάσμα των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος που δυστυχώς αφορούν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Ως συνήθως η εκδήλωση θα κλείσει με τις ερωτήσεις των φίλων μας που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα και με τις απαντήσεις των εισηγητών ώστε καμία απορία να μην μείνει αναπάντητη. Όσοι ενδιαφέρονται και ανησυχούν για το θέμα αξίζει τον κόπο να αφιερώσουν λίγες ώρες, να έλθουν μέχρι στην Νέα Φιλαδέλφεια και να παρακολουθήσουν με προσοχή την ημερίδα. Σίγουρα θα φύγουν με περισσότερες γνώσεις και λιγότερο άγχος. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

Ώρα 11 π.μ.: Χαιρετισμοί-Προσφωνήσεις

Ομιλητής-Συντονιστής: Dr. Δημήτριος Καραναστάσης FEBU PhD MSc, Χειρουργός Ουρολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Ουρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Αθηνών «Η Ελπίς», Master Αισθητικής Ιατρικής, Διπλωματούχος Ιατρικού Βελονισμού

 

Ομιλητές:

ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ: Φραγκούλης Γεράσιμος FEBU MSc, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Χειρουργός Ουρολόγος, Επικουρικός Ουρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Αθηνών «Η Ελπίς»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΕΦΡΟΥ: Θεοδωρακόπουλος Γρηγόριος FEBU MSc, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Χειρουργός Ουρολόγος, Επικουρικός Ουρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Αθηνών «Η Ελπίς»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ: Κολλαΐτης Γεράσιμος FEBU PhD, Χειρουργός Ουρολόγος Ουρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Αθηνών «Η Ελπίς»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΔΕΝΑ: Τόμπρος Γεώργιος MD, Χειρουργός Ουρολόγος Ουρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Αθηνών «Η Ελπίς»

 

Ώρα 1 μ.μ. Επίλογος-Συμπεράσματα-Ερωτήσεις Κοινού