Συνδεθείτε μαζί μας

Τέσσερα χιλιόμετρα για τη ζωή!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές μας στην Λαμία συμμετέχουν στον αγώνα Raches4Life! Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το τοπικό Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στις Ράχες Φθιώτιδας, μικροί και μεγάλοι φόρεσαν τα γαλάζια μπλουζάκια Raches4Life και συμμετείχαν μαζικά, στον αγώνα δρόμου-περιπάτου 4 χιλιομέτρων. 

Ο σκοπός, ιδιαίτερα σημαντικός! Να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Συγκεκριμένα να προμηθευτεί το νοσοκομείο Λαμίας, ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο για τις ανάγκες του. Το βίντεολαρυγγοσκόπιο είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο για αναισθησιολόγους, χειρούργους και ιατρούς σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Είναι η ιδανική λύση για τη διασωλήνωση ασθενών με δύσκολους αεραγωγούς, καθώς καθιστά ευκολότερη την εύρεση της γλωττίδας, συμβάλλοντας στη σωστή διασωλήνωση.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την μαζική συμμετοχή η πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λαμία κα Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου σημείωσε: «Σήμερα στις Ράχες Φθιώτιδας πανηγυρίζουμε τον εθελοντισμό! Όλοι μαζί στείλαμε ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας προς τον άγνωστο ασθενή! Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και πολλά μπράβο σε όλους!!!».   

Ας συγχαρούμε λοιπόν και ας καμαρώσουμε σε λίγα φωτογραφικά στιγμιότυπα τους εθελοντές μας στη Λαμία που φόρεσαν το γαλάζιο μπλουζάκι #Raches4Life, και συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στον αγώνα δρόμου-περιπάτου 4 χιλιομέτρων για καλό σκοπό!

Αρθογράφοι: