Συνδεθείτε μαζί μας

Στο ρυθμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου!

Όπως κάθε χρόνο η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στην Αθήνα, αλλά και με τα παραρτηματά της σ’ όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 συγκεντρωνόμαστε στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αμαλίας, προς την πλευρά της πλατείας Συντάγματος (πάνω από τα σκαλάκια της πλατείας) και ενημερώνουμε το κοινό προφορικά και με έντυπο υλικό για τα μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου. 

Οι εθελοντές μας θα κρατούν πλακάτ με τα κύρια συνθήματα της Διεθνούς Ένωσης για τον Έλεγχο του Καρκίνου και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. και ώρα 16.00 – 19.00 (η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3/2 και όχι στις 4/2, λόγω του συλλαλητηρίου).

Στις 18.00 θα φωταγωγηθεί το κτήριο της Βουλής με το logo της παγκόσμιας ημέρας και με το σύνθημα μας: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!

εθελοντές μας θα περάσουν στο πεζοδρόμιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κρατώντας λευκά φαναράκια για να τιμήσουν μ’ αυτό τον τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους από τον καρκίνο.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, συμμετέχουμε δραστήρια ενημερώνοντας και κάνοντας πράξη τις προτροπές μας στο Ecali Run.

Σας περιμένουμε όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προωθώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ SPOT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 2018: