Συνδεθείτε μαζί μας

Στην 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση οι εθελοντές μας στην Καρδίτσα!

Δυναμικό παρών ετοιμάζονται να δώσουν και αυτή τη χρονιά στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας οι εθελοντές του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Με σύνθημα τους «το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν» θα επιδιώξουν με την συμμετοχή τους στην 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση, την μαζική ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών τους για την πρόληψη, την αγωγή υγείας, την φροντίδα.

Το περίπτερο που παραχώρησε οργανωτική επιτροπή της έκθεσης θα επανδρώσουν μέλη και φίλη του παραρτήματος Καρδίτσας.  Από την Παρασκευή 12 μέχρι και την Τρίτη 16 Οκτωβρίου θα διανείμουν στους επισκέπτες της έκθεσης ενημερωτικά φυλλάδια και θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν την άμεση επαφή με τον κόσμο ώστε να ενημερώσουν για τα προγράμματα που υλοποιούνται και γενικότερα για τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας το 2017 δέχθηκε 25.000 επισκέπτες και για το 2018 αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Τους εθελοντές μας λοιπόν περιμένει σίγουρα πολύ δουλειά. Μαζί με τα συγχαρητήρια μας, τους απευθύνουμε και τις ευχές μας για κάθε επιτυχία σ’ αυτή τους την πρωτοβουλία. Όσοι βρεθούμε στην Καρδίτσα μεταξύ 12-16 Οκτωβρίου δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση, να καμαρώσουμε τους εθελοντές μας και γιατί όχι να «βάλουμε και ένα χεράκι» αν μας χρειάζονται!