Συνδεθείτε μαζί μας

Στάση - Βάδιση - Ισορροπία

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Φυσικοθεραπείας, μένοντας πιστή στο επιστημονικό της έργο και τις δράσεις της ως επιμορφωτικός φορέας στο χώρο της Φυσικοθεραπείας, από το έτος 1987 που ιδρύθηκε,  καλωσορίζει το 32ο  Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό της Συνέδριο με κεντρικό θέμα: «Στάση-Βάδιση- Ισορροπία».

Φέτος, τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου εστιάζουν σε προβλήματα των κάτω άκρων και τη λειτουργική αποκατάστασή τους.  Η στάση, η βάδιση και η ισορροπία αποτελούν κάποιες από τις βασικότερες  κινητικές  λειτουργίες  που διενεργούνται  στον ανθρώπινο οργανισμό, οι οποίες βασίζονται στην αλληλουχία  πολλαπλών νευρολογικών και μυοσκελετικών αντιδράσεων, καθώς επίσης και στη συνεργασία των συστημάτων αυτών. Επίσης θα επισημανθεί η αξία της Ογκολογικής Αποκατάστασης. Η Ογκολογική Αποκατάσταση, αναγνωρίζει και παρεμβαίνει στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών με καρκίνο, αλλά μεταφέρει και το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι μπορεί να τους οδηγήσει σε καλύτερη φυσική και ψυχική κατάσταση, ανεξάρτητα από τη τελική έκβαση της νόσου.

Τις συνεδριάσεις θα πλαισιώσουν καταξιωμένοι & έγκριτοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι στοχεύουν στην αναβάθμιση της  υπάρχουσας  γνώσης  αλλά και στη σύνδεσή της με τα νεοτέρα δεδομένα και αφορούν όλους τους Επιστήμονες Υγείας (Ιατρούς, Φυσικοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Νοσηλευτές κ.ά). 

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο 32ο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας της Ε.Ε.Ε.Φ., που θα λάβει χώρα στις 20, 21 & 22 Απριλίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α) - Αγίου Σπυρίδωνος & Δημητσάνας 12243 στο Αιγάλεω.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ», να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία της Ε.Ε.Ε.Φ. στο τηλέφωνο 210-6891560 (πρωινές ώρες) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδομείου στα contact@eeef.gr και eeefsecretary@yahoo.com