Συνδεθείτε μαζί μας

Ρόζ χρώμα στο Ηρώδειο για τον Καρκίνο του Μαστού!

Κάθε 15 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο, μια γυναίκα μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Παρ’ ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η ασθένεια αντιμετωπίζεται, η σημασία των μηνυμάτων της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης παραμένει ουσιαστική.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο και με το σύνθημα «Η ελπίδα για θεραπεία μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος!», η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και οι Estee Lauder Companies ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους ώστε όλες οι γυναίκες να «λάβουν το μήνυμα» εγκαίρως και να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Estee Lauder Hellas σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μέσα από στοχευμένες δράσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και με την πώληση του συλλεκτικού pink ribbon bracelet, επιδιώκει να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό, έτσι ώστε μαζί να διαδώσουν με ένα διαφορετικό και προσωπικό τρόπο το μήνυμα της πρόληψης. Μάλιστα ήδη έχει προγραμματιστεί τον Νοέμβριο να προσφερθούν δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας σε χιλιάδες γυναίκες μέσω της κινητής μονάδας μαστογράφου που θα περάσει από πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα.

To συλλεκτικό pink ribbon bracelet

Τον κοινό στόχο, να ταξιδέψει το μήνυμα της πρόληψης σε όλη την Ελλάδα, θα σηματοδοτήσει η φωταγώγηση του Ηρωδείου που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και θα αποτελέσει μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας των Estee Lauder Companies, κατά τον μήνα Οκτώβριo.

Η ροζ φωταγώγηση του Ηρωδείου θα ντυθεί μουσικά από φιλανθρωπική συναυλία, με συμβολικό εισιτήριο 10€, που θα ενισχύσει το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι που ανακαλύπτουμε τα τελευταία χρόνια σε πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς ρόλους (μουσικός-συνθέτης-ερμηνεύτρια), προσκαλεί τις εξαιρετικά ταλαντούχες φίλες και ομότεχνές της δημιουργούς και ερμηνεύτριες  Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα και  Μαρία Παπαγεωργίου, για να τραγουδήσουν όλες μαζί στο προαύλιο του Ηρωδείου ενάντια στον καρκίνο του μαστού. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ:

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019
  • ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΔΕΙΟΥ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ - ΑΘΗΝΑ
  • ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

Συντελεστές:

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Ενορχηστρώσεις – Επιμέλεια ορχήστρας: Κατερίνα Πολέμη

Ερμηνεύουν: 

Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Κατερίνα Ντούσκα, Μαρία Παπαγεωργίου

Μουσικοί:

  • Μπάσο: Γιώτης Κιουρτσόγλου
  • Πιάνο: Στάθης Άννινος 
  • Τύμπανα: Γιάννης Αγγελόπουλος
  • Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
  • Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος
  • Σχεδιασμός και χειρισμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 

TICKET SERVICES

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272