Συνδεθείτε μαζί μας

Προσωποποιημένη Ιατρική (Personalized Medicine) στον καρκίνο σήμερα. Ελπίδα για το μέλλον;

Η προσωποποιημένη ιατρική αλλάζει τον κόσμο της περίθαλψης. Έρχεται εγγύτερα σε στοχευμένες θεραπείες προσαρμοσμένες στην μοναδική γενετική υπογραφή.  Εξάλλου ο καρκίνος είναι εξ ολοκλήρου μια γενετική ασθένεια που διαφέρει από άτομο σε άτομο έχοντας κάποια χαρακτηριστικά τα οποία προσδίδουν στο κάθε νεόπλασμα συγκεκριμένο χαρακτήρα με συγκεκριμένες τάσεις και ευπάθειες. Αυτά τα χαρακτηριστικά βασίζονται στην προδιάθεση που έχει γραφτεί στο γενετικό μας υλικό κατά τη γέννησή μας, σε συνδυασμό με το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής του καθενός από εμάς. 

Οι παραπάνω σκέψεις οριοθετούν και το αντικείμενο της 3ης Επιστημονικής Συνάντησης που διοργανώνει το Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο Υποστήριξης Ασθενών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στις 12-13 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Τίτλος του συνεδρίου: «Προσωποποιημένη Ιατρική (Personalized Medicine) στον καρκίνο σήμερα. Ελπίδα για το μέλλον;»

Σύμφωνα με τους δύο Προέδρους της οργανωτικής επιτροπής κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, στόχος της συνάντησης είναι οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από ένα θέμα που άπτεται της καθημερινής κλινικής πρακτικής, αλλά και της οικονομικής πραγματικότητας που βρίσκεται αυτή την στιγμή η Ελλάδα. Αυτόν τον στόχο συνοδεύει και η ελπίδα πως το συνέδριο θα συμβάλλει στην μεταλαμπάδευση της γνώσης στην νέα γενιά ιατρών αφού αποτελεί ιδανική αφορμή για μια επίκαιρη, ενδιαφέρουσα και επικοδομητική συζήτηση. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Τίτλος: 3η Επιστημονική Συνάντηση «Προσωποποιημένη Ιατρική (Personalized Medicine) στον Καρκίνο Σήμερα. Ελπίδα για το μέλλον;»

Ημερομηνία διεξαγωγής: 12 – 13 Οκτωβρίου 2017

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα

Οργάνωση: Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο Υποστήριξης Ασθενών

Μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης: ΝΑΙ

Εγγραφή: Θα ανακοινωθεί στο επιστημονικό πρόγραμμα

Φόρμα εγγραφής: ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Επιστημονικό πρόγραμμα: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του συνεδρίου: GK Conference Management, PR & Communication

Τηλέφωνο: 210 6897552-3

Φαξ: 210 6897555

Email: info@gk.gr
Site: www.gk.gr