Συνδεθείτε μαζί μας

Προληπτικός Έλεγχος & Αντιμετώπιση των Παθήσεων του Μαστού

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Μαλεσίνας το Παράρτημα Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις για τον Καρκίνο του Μαστού που κάθε Οκτώβριο κορυφώνονται σ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί Ιατρική Εκδήλωση με τίτλο: «Προληπτικός Έλεγχος και Αντιμετώπιση των Παθήσεων του Μαστού». 

Το θέμα θα αναπτύξουν από διαφορετικές οπτικές γωνίες εξαιρετικοί επιστήμονες, προσκεκλημένοι του Παραρτηματός μας. Ειδικότερα:

  • Η κα Μαρουλιώ Σταθοπούλου, Διευθύντρια Χειρουργικής Κλινικής Μαστού στο Θεραπευτήριο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» θα αναλύσει τον «Προληπτικό έλεγχο και τους παράγοντες κινδύνου στον Καρκίνο του Μαστού».
  • Ο κ. Κων/νος Συργιάννης, Ακτινοδιαγνώστης Μαστού, Διευθυντής του τμήματος απεικόνισης Μαστού στο Θεραπευτήριο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» θα ασχοληθεί με τις «Σύγχρονες απεικονιστικές Μεθόδους Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού»
  • Η κα Αστερία Σταματάκη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος θα εξηγήση ποιος είναι ο «Ρόλος της Διατροφής στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστου»

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο κ. Βασίλης Βενιζέλος Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Θεραπευτηρίου «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ».

 

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!