Συνδεθείτε μαζί μας

Πάσχα με τον συνάνθρωπο που υποφέρει!

Τις άγιες ημέρες του Πάσχα οι σκέψεις και η αγάπη του κάθε εθελοντή της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στρέφεται στον συνάνθρωπο και κυρίως σ’ όλους εκείνους που δίνουν τον δικό τους αγώνα και παλεύουν για την δική τους «ανάσταση». 

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν την μεγάλη εορτή, οι εθελόντριες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας φρόντισαν να οργανώσουν και πάλι μια ωραία εξόρμηση.

Την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 επισκέφθηκαν τους ασθενείς στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος και μετέφεραν με τον δικό τους τρόπο το πασχαλινό μήνυμα της εορτής και της ελπίδας. Μαζί με τις ευχές τους προσέφεραν στους ασθενείς ευχετήριες κάρτες και ένα μικρό δέμα με μια λαμπάδα και ένα τσουρέκι «Κατσέλης» (προσφορά της εταιρείας Καραμολέγκος). 

Μαζί τους και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γ. Δενδραμής, η Υποδιοικήτρια κα Ευ. Γεωργιάδη, η πρόεδρος του Συλλλόγου Φίλων κυριών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κα Γιούλη Τριχίλλη και η πρόεδρος της ΛΑΝΑΣΣΑ κα Λαζαρίδου.

Ένας καλός λόγος, μια απλή χειραψία, μια ευχή, ένα μικρό αναμνηστικό είναι σημαντικά για όσους υποφέρουν. 

Την ευχή μας για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς συνοδεύει και ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (μικρά και μεγαλύτερα) για την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους!