Συνδεθείτε μαζί μας

Ο Οίκος Τρανούλη είναι Μαζί μας για τη Ζωή!

Με αφορμή τον Οκτώβριο, τον μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του Κακρίνου του Μαστού, ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού) «Μαζί για τη Ζωή» και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, οργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά ομορφιάς στο Glyfada Golf Gardens

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στις 18:30, ο Οίκος Υψηλής Ραπτικής Τρανούλη θα χαρίσει ομορφιά και λάμψη σε ένα υπέρλαμπρο ντεφιλέ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση δημοτών και ιδιωτικών φορέων ώστε, ο Σύλλογος Μαζί για τη ζωή να δωρίσει στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας ένα σύγχρονο Ψηφιακό Υπερηχογράφο Μαστού.

Την εκδήλωση, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα και θα τιμήσει με την παρουσία του ο διεθνούς φήμης τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης. Συμμετέχει επίσης η χορωδία του Ωδείου Δήμου Γλυφάδας και τραγουδάει ο Δημήτρης Κορίλλης.

Η βραδιά θα κλείσει με δεξίωση και φαγητό.

Όσες φίλες και φίλοι, ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αλλά και να στηρίξουν την προσπάθεια για την αγορά του Ψηφιακό Υπερηχογράφο Μαστού μπορούν να προμηθευθούν τις προσκλήσεις τους καθημερινά 10:00-18:00, Αττικής 82, Άνω Γλυφάδα (6972999783), καθώς επίσης και στο χώρο της εκδήλωσης πριν την έναρξη της. 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας ή τη συμμετοχή μας, μπορούμε να επισκεφθούμε την σελίδα της εκδήλωσης στο facebook!