Συνδεθείτε μαζί μας

Ο Καρκίνος του Προστάτη και του Θυρεοειδούς Αδένα

Δύο πολύ συνηθισμένες αλλά αντιμετωπίσιμες ασθένειες, ο Καρκίνος του Προστάτη και του Θυρεοειδούς Αδένα θα αποτελέσουν το αντικείμενο της πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που ετοιμάζουν οι εθελοντές της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Κηφισιά.

Η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κα Πόπη Αθανασίου και η Γραμματέας κα Χρύσα Καρακίτσου, καλωσορίζουν την Πέμπτη 4η Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς,  (Διονύσου και Μυρσίνης 2) τρεις εξαιρετικούς επιστήμονες με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση.

Ο κ. Θεόδωρος Γ. Αναγνώστου, Χειρουργός - Ουρολόγος,  στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. «ο Άγιος Σάββας», θα ασχοληθεί με την «Ενημέρωση για τον Καρκίνο του Προστάτη», ο κ. Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Χειρουργός στο Νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ,  θα παρουσιάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα «Προσέγγιση – Ενημέρωση για τον Θυρεοειδή Αδένα» και ο κ. Χρήστος Πανόπουλος, Ογκολόγος, Διευθυντής του Ογκολογικού Τμήματος της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών, θα απαντήσει με απλό και κατανοητό τρόπο στην ερώτηση: «Καρκίνος: Ανίατος ή χρόνια νόσος στις περισσότερες περιπτώσεις; Ποιές είναι και τι έχουν πετύχει οι νεώτερες μέθοδοι αντιμετώπισης;

Τον συντονισμό του ιατρικού μέρους της εκδήλωσης θα έχει η κ. Ασημίνα Σωτηροπούλου, Επισκέπτρια Υγείας, Υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Υγείας Δήμου Κηφισιάς, Εργαστηριακή Συνεργάτης του νεοϊδρυθέντος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Αθήνας).

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, Χειρουργός, Δ/ντής Κλινικής Μαστού Γ.Α.Ο.Ν.Α. «ο Άγιος Σάββας» και Δ/ντής του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος».

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους. Μια καλή ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας για τη νόσο με έγκυρες και υπεύθυνες πληροφορίες!