Συνδεθείτε μαζί μας

Οστεοπόρωση: Σύγχρονες αντιλήψεις για την διάγνωση και την αντιμετώπιση της

Με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη και την αντιμετώπισή της οστεοπόρωσης, αλλά και την εξέταση από εξειδικευμένους επιστήμονες οι εθελοντές από το ενιαίο παράρτημα Νέας Ιωνίας-Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, «Πεταλούδα» και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας οργανώνουν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4) από τις 14:30 έως 20:30 μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Το θέμα της ουσιαστικής αυτής πρωτοβουλίας «Σύγχρονες αντιλήψεις για την διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης» αφορά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κόσμο καθώς επηρεάζεται μεταξύ άλλων και από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Όσοι ανησυχούν γι’ αυτό το σοβαρό ζήτημα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε μετρήσεις και να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους συζητώντας με τους εξειδικευμένους επιστήμονες που έχουν «επιστρατευθεί» για την εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού μπορούμε να απευθυνθούμε στην Γραμματεία του παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. στο τηλέφωνο 213.033.7798 (ώρες 10:00-14:00).