Συνδεθείτε μαζί μας

Ονειροπαγίδα από τους «Ονειροπαρμένους» στον Δήμο Ηλιούπολης!

Η ευαισθησία της τέχνης και του πολιτισμού, πολύ συχνά ανταποκρίνεται και απαντάει θετικά στα μηνύματα του εθελοντισμού και της διάθεσης για προσφορά. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσίαση άλλης μια θεατρικής παράστασης που έρχεται να στηρίξει τα μηνύματα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο «Ονειροπαγίδα» της Μαρίας Κορωνέλλου που θα παρουσιαστεί το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:30, στην Θεατρική αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης από την θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Ηλιούπολης «Οι Ονειροπαρμένοι».

Το έργο νοηματοδοτεί η ευχή τόσο των παιδιών, όσο και της θεατρολόγου τους να πραγματοποιούνται όλα τα όνειρα των ανθρώπων και οι «ονειροπαγίδες» του καθενός να φυλακίζουν όλους τους εφιάλτες του. Και αυτή τους την ευχή, θέλησαν να την κάνουν πράξη με την απόφασή τους να παρουσιαστεί η παράσταση χωρίς εισιτήριο, ώστε να μπορούν όλοι να την παρακολουθήσουν αλλά και να δίδεται η δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να συνεισφέρει όποιο ποσό μπορεί για να στηρίξει την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία στις προσπάθειές της να φυλακίσει τον εφιάλτη της νόσου!

Εκτός από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την παράσταση θα χαιρετίσουν εκπρόσωπος του Δήμου, η λυκειάρχης κ. Δήμητρα Χατζή, καθώς και η πανεπιστημιακός κ. Καίτη Διαμαντάκου Αγάθου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Αθήνας Ε.Κ.Π.Α.

Την σκηνοθεσία της παράστασης ανέλαβε αφιλοκερδώς η ίδια η Μαρία Κορωνέλλου ενώ κοντά στις προσπάθειες των μαθητών βρέθηκαν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων και η λυκειάρχης τους κα Χατζή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης ενώ οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν και το βιβλίο-πρόγραμμα της παράστασης που προλογίζουν οι πανεπιστημιακοί κ. Καίτη Διαμαντάκου Αγάθου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Αθήνας Ε.Κ.Π.Α., η κ. Αλεξία Αλτουβά Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Αθήνας Ε.Κ.Π.Α., ο συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας κ. Μάνος Κοντολέων. Μάλιστα το Νέο Ωδείο Αλίμου κι η εικαστικός- εκπαιδευτικός κ. Γιούλη Γκικοπούλου που επιμελήθηκε και το εξώφυλλο του βιβλίου με έναν εικαστικό πίνακα που αντικατοπτρίζει το έργο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Μαρίας Κορωνέλλου και των ευαίσθητων «Ονειροπαρμένων» μαθητών που την πλαισιώνουν. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα είμαστε όλοι κοντά τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το εξώφυλλο του βιβλίου-προγράμματος που επιμελήθηκε η εικαστικός- εκπαιδευτικός κ. Γιούλη Γκικοπούλου με έναν εικαστικό πίνακα που αντικατοπτρίζει το έργο!

Αρθογράφοι: