Συνδεθείτε μαζί μας

Μια υποδειγματική εκδήλωση για τα νέα παιδιά στη Νέα Ιωνία!

Κοντά στους μαθητές του 3ου Ενιαίου Λυκείου της Νεας Ιωνίας βρέθηκε χθες, 7 Μαρτίου το Ενιαίο Παράρτημά μας Νέας Ιωνίας-Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.)

Στο αμφιθέατρο του σχολείου οι μαθητές και ο Λυκειάρχης τους κ. Μίλτος Καναβός είχαν την ευκαιρία μαζί με μέλη του παραρτήματός μας και την πρόεδρό τους κα Βέτα Γεωργιάδου και να παρακολουθήσουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

Η ιατρός, Διευθύντρια στην Γυναικολογική Κλινική του Κωσταντοπούλειου Νοσοκομείου κα Κων/να Μπακαλιάνου ανέλυσε θέματα σεξουαλικής αγωγής με τρόπο εύληπτο και κατανοητό στους νεαρούς μαθητές ενώ η κα Μελίνα Σελάλμα, γνωστή διατροφολόγος και ιδιοκτήτρια του «Melinas delight cuisine» εμπλούτισε με τις αναφορές και την εμπειρία της τις γνώσεις όλων σχετικά με την σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όχι μόνο στο παράρτημά μας που οργάνωσε αυτή την εκδήλωση αλλά κυρίως στο σχολείο, τον Λυκειάρχη και τους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες για την συμπεριφορά, την ενεργή συμμετοχή, τον φροντισμένο χώρο και την φιλοξενία τους.

Μπράβο σε όλους!