Συνδεθείτε μαζί μας

Μια ξεχωριστή υποδοχή του νέου έτους στο Μαρούσι!

Κάτι περισότερο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του για το 2018 περιελάμβανε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Παράρτημά μας Ν. Ιωνίας - Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας – Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης. 

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του NARKISSOS HALL, στο Μαρούσι, οι δραστήριοι εθελοντές και οι εθελόντριες του Παραρτήματος υποδέχθηκαν πλήθος πολιτών που ευαισθητοποιήθηκαν από την επιτυχημένη δράση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και θέλησαν να υποδεχθούν όλοι μαζί το νέο έτος.

Τις ευχές τους για το 2018 μοιράστηκαν μαζί μας, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Γκότσης με τη σύζυγό του, ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας και Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος κ. Βλασσάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας κ. Καναβός,  η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κα Αϊβατζίδου-Ποριώτου, η δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου και πρόεδρος του 9,40 fm κα Αρώνη, η Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου κα Παναγιωτακοπούλου, η εκπρόσωπος του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, διευθύντρια Κοινωνικής πολιτικής κα Τσαπατσάρη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου κ. Βραχνός και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων από τους δήμους που δραστηριοποιείται το Παράρτημα μας.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαφελφείας, Ν. Χαλκηδόνος και Ηρακλείου, κ.κ. Γαβριήλ. Την ευλογία του συνόδευσαν και οι ευχές του για το έργο και τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. 

Η δραστήρια πρόεδρος του Παραρτήματος και δημοτική σύμβουλος Ν. Ιωνίας κα Γεωργιάδου αναφέρθηκε στο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ευχαρίστησε τους εθελοντές και τους επιστήμονες που συνδράμουν το έργο της και προέτρεψε τους παρευρισκομένους να συνεχίσουν να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους το έργο πρόληψης και ενημέρωσης που επιτελεί το Παράρτημα.

Κομμάτι πίτας έκοψε ο Πρόεδρος της ΕΑΕ κ. Φιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Μπάμπαλος, και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Ν. Ιωνίας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» κ. Μανούρης και κα Θωμαΐδου αντίστοιχα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από όλους στις πολύ επιτυχημένες δράσεις του Παραρτήματος που μεταδίδουν τακτικά τα μηνύματα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης, της φροντίδας, αλλά και της ελπίδας για την θεραπεία σε τέσσερις Δήμους της Αττικής.

Η εκδήλωση όμως, περιελάμβανε κάτι πολύ περισσότερο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Αμέσως μετά η σχολή χορού GADALA με τις χορεύτριες παραδοσιακών Αιγυπτιακών χορών κυριολεκτικά ενθουσίασε τον κόσμο με το προγραμμά της, ενώ πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο πυροδότησε το κέφι και την διάθεση για χορό, για διασκέδαση και συναναστροφή.

Ευχή όλων μας το 2018 να είναι ακόμα πιο επιτυχημένο και ακόμα πιο δημιουργικό!

Η πρόεδρος του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ κα Γεωργιάδου και αριστερά ο Αντιπρόεδρος κ. Βλασσάς

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Μπάμπαλος

Ο επικεφαλής της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ. Μανούρης

Η  επικεφαλής της «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» κα Θωμαΐδου

Οι χορεύτριες παραδοσιακών Αιγυπτιακών χορών της σχολής GADALA ενθουσιάζουν με τις φιγούρες τους!

Ο Πρόδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος υποδέχεται με τους εθελοντές του Παραρτήματος το νέο έτος

Η βραδιά ολοκληρώνεται με κέφι, χορό και διασκέδαση