Συνδεθείτε μαζί μας

Μια Κυριακή στα Ψαχνά αφιερωμένη στην Πρόληψη!

Ο ρόλος της πρόληψης παραμένει ουσιαστικός παράγοντας στον περιορισμό της νόσου. Αυτό το νόημα έχει εξάλλου και ένα από τα βασικά συνθήματα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που αναφέρει: «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ» αλλά και οι δεκάδες ενημερωτικές πρωτοβουλίες των εθελοντών της σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Ένα πρωινό λοιπόν στα μηνύματα της Πρόληψης θα αφιερώσουν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, και οι εθελοντές από το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Χαλκίδα. Για το σκοπό αυτό από τις 11:00 μέχρι τις 12:30 το πρωί, θα συγκεντρωθούν στο φιλόξενο χώρο του πολιτιστικού κέντρου στα Ψαχνά, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους εξαιρετικούς ιατρούς που έχουν αναλάβει τις εισηγήσεις και να συζητήσουν μαζί τους όλα τα σχετικά με την Πρόληψη του Καρκίνου. Στις προσπάθειές τους μάλιστα θα έχουν την συμπαράσταση τόσο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων όσο και του Αθλητικού Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου "Ιπποβότες" της Χαλκίδας. 

Φαίνεται ότι και στην Εύβοια «ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ». Καλή επιτυχία στους εθελοντές της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Εύβοια!