Συνδεθείτε μαζί μας

Μια βραδιά στα Καμένα Βούρλα αφιερωμένη στη ζωή!

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση ετοιμάζουν οι εθελοντές του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Λοκρίδα και ειδικότερα η δραστήρια ομάδα του τμήματος Καμένων Βούρλων.

Στόχος το μήνυμα της πρόληψης που κανείς και καμία δεν πρέπει να ξεχνά αλλά και η υποστήριξη στην αντιμετώπιση της νόσου.

Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρωθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο ΑΚΡΟΠΟΛ (Γερ. βασιλειάδη 87) στην παραλία των Καμένων Βούρλων (5:30 μ.μ.). Μαζί τους θα είναι δυο εξαιρετικοί επιστήμονες: 

  • Ο Γυναικολόγος, Μαιευτήρας-Χειρουργός Θεοδόσιος Γ. Ισόπουλος που θα ασχοληθεί με τον γυναικολογικό καρκίνο και θα εξηγήσει τι πρέπει να γνωρίζει η κάθε γυναίκα ώστε να τον προλάβει, και
  • Η Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Γλουστιάνου MSc, που θα εστιάσει σε όλες εκείνες και εκείνους που πάσχουν και θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την δική της προσέγγιση για την αντιμετώπιση αυτής της καινούργιας πραγματικότητας που μπορεί να παρουσιαστεί απροειδοποίητα στην ζωή του καθενός.

Καθώς μάλιστα η βραδιά είναι αφιερωμένη στην ζωή και την υπεράσπισή της, οι εθελοντές μας στα Καμμένα Βούρλα σκέφθηκαν να την ομορφύνουν. Τι καλύτερο λοιπόν από το να «επιστρατεύσουν» ταλαντούχους φίλους τους και να πλαισιώσουν την έναρξη και τη λήξη της εκδήλωσης με τραγούδι και μουσική.

Καλή επιτυχία!