Συνδεθείτε μαζί μας

Με θετικά μηνύματα υγείας πλημμύρισε η 16η εμποροβιοτεχνική έκθεση στην Καρδίτσα!

Με θετικά μηνύματα υγείας πλημμύρισαν την 16η εμποροβιοτεχνική έκθεση στην Καρδίτσα οι εθελοντές του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Αξιοποιώντας το περίπτερο που τους παραχώρησε η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης οι εθελοντές μας στην Καρδίτσα κατόρθωσαν να ενημερώσουν χιλιάδες επισκέπτες για θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης, αγωγής υγείας αλλά και για τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Το ενδιαφέρον ήταν αρκετά μεγάλο αφού πολλοί ήταν εκείνοι  που ζητούσαν διευκρινιστικές πληροφορίες για διάφορα ζητήματα. Πέρα από την προφορική ενημέρωση, μέλη του παραρτήματος διένειμαν στο κοινό ενημερωτικά φυλλάδια και υλικό που έχουν τυπώσει και διανέμουν τακτικά οι δραστήριοι εθελοντές μας στην Καρδίτσα. 

Στην επιτυχία της εξόρμησης του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Καρδίτσα, πολύτιμη ήταν και η συνδρομή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας. Αξίζουν λοιπόν θερμές ευχαριστίες στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και στον πρόεδρό του κ. Γεώργιο Ντενίση

Βέβαια, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την ενεργό συμμετοχή όλων εκείνων των φίλων μας που εθελοντικά παραβρέθηκαν σε όλη τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου και πρόσφεραν με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες τους. Πραγματικά η βοήθεια και η συμπαράστασή τους υπήρξε σημαντική και ανεκτίμητη. 

Μπράβο στους εθελοντές μας στην Καρδίτσα!

 

Αρθογράφοι: