Συνδεθείτε μαζί μας

Με εθελοντική αιμοδοσία υποδέχθηκαν το Πάσχα στις Αχαρνές!

Τις έννοιες της “αλληλεγγύης” και της “προσφοράς προς τον συνάνθρωπο” ανέδειξε για άλλη μία φορά το παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Με την συνεργασία του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών, οργάνωσε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 άλλη μια επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία.

Με την συστηματική προσπάθεια και την ευαισθητοποίηση του κόσμου οι εθελοντές του παραρτήματος κατάφεραν να συγκεντρώσουν στα γραφεία που παραχώρησε ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών, πλήθος εθελοντών αιμοδοτών που προσέφεραν στον ανώνυμο συνάνθρωπο ένα ανεκτίμητο και αναντικατάστατο δώρο ζωής, ενισχύοντας τις Τράπεζες αίματος των δύο Φορέων. 

Η επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία δεν περιορίστηκε μόνο στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Με την κατάλληλη ενημέρωση πολλοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να δηλώσουν πρόθυμοι να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Ας συγχαρούμε τους εθελοντές του παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών και ας χειροκροτήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες για την τόσο σημαντική προσφορά τους.