Συνδεθείτε μαζί μας

Καρκίνος του Μαστού

Την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θεώρησε ο Δήμος Περιστερίου ως ιδανική αφορμή για να προγραμματίσει αυτόν τον Μάρτιο σειρά από πρωτοβουλίες που αφορούν στην υγεία του «ασθενούς φύλου». Και καθώς ένα από τα σοβαρότερα θέματα που απασχολεί κάθε γυναίκα είναι και ο «Καρκίνος του Μαστού», δεν θα μπορούσε να λείπει και η σχετική αναφορά. Αυτό λοιπόν θα είναι το αντικείμενο της εκδήλωσης που οργανώνει το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Ιατρό κ. Γ. Μπεκιάρη, με την ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και της 1ης ΤΟΜΥ Περιστερίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2019 (ώρα 6:30), ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και όλες οι φίλες που ενδιαφέρονται και ανησυχούν υποδέχονται στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι) τρεις εξαιρετικούς ομιλητές. Θα έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις απορίες και τις ανησυχίες τους και να λάβουν έγκυρες και υπεύθυνες απαντήσεις. Μαζί τους θα είναι:

  • ο κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Χειρουργός Μαστού 
  • η κα Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  (ΝΙ.Φ.Η.Μ.)
  • η κα Δέσποινα Ξυνού, Συντονίστρια της 1η ΤΟΜΥ Περιστερίου, Γενική Ιατρός

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες και σε όλους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση προωθείται συστηματικά, αφού ήδη το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου μερίμνησε και σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» δίδει την δυνατότητα σε άπορες, ανασφάλιστες και με χαμηλό εισόδημα γυναίκες, να υποβληθούν στην εξέταση της ψηφιακής μαστογραφίας.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr.