Συνδεθείτε μαζί μας

Καλλιτεχνικό χρώμα στο προσκλητήριο των εθελοντών μας στη Νέα Ιωνία!

Μετά από την αναγκαία, αλλά σύντομη θερινή «αγρανάπαυση» οι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) συγκεντρώνονται και πάλι για να οργανώσουν τις νέες τους εξορμήσεις.

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου (ώρα 19:00), στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωανίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4, θα υποδεχθούν τον γνωστό και για τις φιλανθρωπικές του ευαισθησίες Ιωνιώτη γλύπτη κ. Σπύρο Ντασιώτη, θα ανταλλάξουν χαμόγελα, θα συζητήσουν για τον προγραμματισμό των δράσεων τους και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα αλλά πάνω απ’ όλα θα υπογραμμίσουν την προσήλωσή τους στα ιδανικά της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Μαζί τους θα είναι και η καλή φίλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κα Ζανέτ Καπούγια, που μ’ ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, θα πρσθέσει την δική της ηχητική πινελιά στη βραδιά.

Οι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. έχουν αποδειχθεί όχι μόνο δραστήριοι αλλά και ευρηματικοί. Είμαστε σίγουροι ότι στους μήνες που ακολουθούν θα ακούσουμε πολλά ευχάριστα νέα για τις πρωτοβουλίες τους. 

Καλή επιτυχία σε όλες τις δράσεις που προετοιμάζουν!