Συνδεθείτε μαζί μας

Κάπνισμα και πνεύμονες

Τον πολύ ωραίο διάλογο για το κάπνισμα και τις σοβαρές συνέπειές του στην υγεία, που ξεκίνησε στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου με την εισήγηση του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, κύριος Vytenis Andriukaitis,  αποφάσισαν να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά οι εθελοντές του παραρτήματος Κηφισιάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. 

Το απόγευμα (ώρα 19:00) της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2019, θα συγκεντρωθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς (οδός Μυρσίνης 2 & Διονύσου) για να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους με δύο εξαιρετικούς επιστήμονες.

Το θέμα της εκδήλωσης «κάπνισμα & πνεύμονες» θα προσεγγίσουν η Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, Επιμελήτρια Β’ Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Α.Ο.Ν.Α.«Αγιος Σάββας» κα Βασιλική Πέττα, MD, MSc, PhD, που παρουσιάσει την εισήγησή της με θέμα: «Κάπνισμα και Επιπτώσεις του στην Υγεία – Που βρισκόμαστε σήμερα» και ο Παθολόγος – Ογκολόγος, Β’ Παθολογικής - Ογκολογικής Κλινικής του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Άγιος Σάββας» κ. Ευάγγελος Σαρρής, MD, MSc, που θα εξειδικεύσει στο θέμα «Καρκίνος του Πεύμονα, Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπεία».

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος του Παρατήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Κηφισιά, κ. Γ. Σιμάτος, ιατρός χειρουργός, Δ/ντης ΕΣΥ του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Αγ. Σάββας».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και είναι μια καλή ευκαιρία για όσους μπορούν να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους να ενημερωθούν και να συζητήσουν σχετικά με το κάπνισμα και τις συνέπειές του στην υγεία.