Συνδεθείτε μαζί μας

Θετικά μηνύματα υγείας στη Βέροια!

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους φίλους της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που δραστηριοποιούνται στα τοπικά παραρτήματά της σε κάθε γωνιά της Ελλάδος 

Σ’ αυτό το κλίμα λοιπόν και οι εθελοντές του τοπικού παραρτήματος στη Βέροια που ετοιμάζουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. υποδέχονται στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας μια ομάδα εξαιρετικών επιστημόνων που θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση αλλά και την καταπολέμηση της ασθένειας

Με το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Βέροια θα συνεργαστούν το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Βέροιας, το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας, η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΠΑ, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας  και ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας ενώ την εκδήλωση υποστηρίζει με την ευγενική του χορηγία και το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής karyo. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στην πρωτοβουλία που ετοιμάζουν οι εθελοντές της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Βέροια αλλά και στις επόμενες εξορμήσεις τους!

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

  • Έναρξη – Χαιρετισμοί.  
  • «Εισαγωγή για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου»: Ευάγγελος Ν. Παπαχαραλάμπους, Εξειδικευμένος στην Γυναικολογική Ογκολογία,  Πρόεδρος Παραρτήματος Βέροιας . 
  • Ομιλία: «Εμείς οι θνητοί…….»: Βασιλική Αν. Καραδήμου, Ακτινοδιαγνώστης στο Κέντρο Υγείας Βέροιας .
  • Ομιλία: «Η πρόληψη του καρκίνου»: Στέλλα Ι. Αραμπατζή MD, MSc, Ιατρός Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος  . 
  • Ομιλία : «Κληρονομική Προδιάθεση εκδήλωσης καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών. Νέες επιλογές προσέγγισης»: Γρηγόριος Τιμολόγος, Μ.Med.Sc, Μοριακός Βιολόγος, Διευθυντής karyo.