Συνδεθείτε μαζί μας

Η γυναίκα στο πεντάγραμμο-η γυναίκα στη σύγχρονη κοινωνία!

Μ’ ένα όμορφο μουσικό αφιέρωμα αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση αφιερωμένη στην γυναίκα, τιμούν οι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος Νέας Ιωνίας-Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019 (ώρα 7.30 μ.μ.), περιμένουν τους φίλους τους στον Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑ» (Ασκληπιού 4-στην Νέα Ιωνία) για να απολαύσουν όλοι μαζί την την σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου Βογιατζόγλου. Στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις θα είναι ο Γιώργος Κωσταντινίδης, στο Βιολί ο Βασίλης Δήμος και στα Κρουστά ο Κωσταντίνος Ζέρβας.

Εκτός όμως από το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, η βραδιά θα είναι και μια καλή αφορμή για συζήτηση και προβληματισμό. Η αντιπρόεδρος του παραρτήματος  Ν.Ι.Φ.Η.Μ. και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης κα Μοσχούλα Μπέστα, θα παρουσιάσει την εισήγησή της με θέμα: «η γυναίκα στη σύγχρονη κοινωνία».

Την εκδήλωση συμπληρώνει ιδανικά και μια ακόμη ωραία πρωτοβουλία από τους εθελοντές του παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ.  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας συγκεντρώνουν είδη ευπρεπισμού και υγιεινής για τον «Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους του Δήμου Αθηναίων» δείχνοντας στην πράξη την ευαισθησία τους και το πνεύμα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τη δράση τους.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!