Συνδεθείτε μαζί μας

Εντυπωσιακή εκδήλωση για την υποδοχή της νέας χρονιάς στη Λαμία!

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών της Φθιώτιδας και σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Λαμίας, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου "Πολιτεία" στον Άγιο Λουκά της Λαμίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κύριος Ευθύμιος Καραΐσκος, οι Αντιδήμαρχοι Λαμιέων κυρία Βίβιαν Αργύρη και Γεώργιος Λάμπρου, η πρ. βουλευτής Φθιώτιδος κυρία Ελένη Μακρή Θεόδωρου, ο πολιτευτής κύριος Δημήτρης Κατσικονούρης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Αποστολόπουλος, ο κύριος Παναγιώτης Παρχαρίδης αναπλ. μέλος ΔΣ ΓΝ Λαμίας, ο πρ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο πρ. αντιδήμαρχος Δημήτρης Σιλεούνης, πολλοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, πρόεδροι συλλόγων - φορέων, η πρόεδρος του παραρτήματος Λοκρίδος κυρία Αθανασία Καβάλα Πιτσόγιαννη, η πρόεδρος του παραρτήματος Στυλίδος κυρία Ευγενία Τσαλίκη και η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Δομοκού "Φιλαρέτη" Μαίρη Γκούβα.

Η πρόεδρος του παραρτήματος Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της: ότι με τη συνεισφορά των μελών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στοχεύει στην ευημερία των συμπολιτών μας, και με την σωστή πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, όπου δεν σχετίζεται με κέρδος ή καριέρα, προσπαθούμε να αναδείξουμε την ανάγκη του ανθρωπισμού, επιτυγχάνοντας την αλληλεγγύη αλλά πάνω από όλα την ανθρωπιά που ο καθένας μας αξίζει.

 

Την εκδήλωση πλαισίωσε με μαγικές μελωδίες και υπέροχα τραγούδια, το σύγχρονο ωδείο Λαμίας "Κέφος"   (Παπακυριαζή Ιωάννη Τσακάλωφ 6, 2231033764).

Η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια κυρία Μαρία Γλουστιάνου,  (Μsc εργασιακής ψυχολογίας, υπεύθυνη σχολών γονέων δυτικού τομέα Αττικής, Άγ. Κων/νος Φθιώτιδος 2235033281), μίλησε για την ζωή  που δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει. Είναι κάτι που ενεργά επιδιώκουμε.

Δώδεκα τυχεροί συμπολίτες μας κέρδισαν  δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις προσφορά καταξιωμένων γιατρών της Λαμίας: Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος (Βύρωνος 29) ψηφιακή μαστογραφία. Λαζάρου Ιωάννης (Αβέρωφ 4) ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. 

  • Μπελτεγρής Ιωάννης (Βύρωνος 28) ψηφιακή μαστογραφία. Παπαγεωργίου Ιωάννης (Βύρωνος 38) μέτρηση οστικής πυκνότητας. 
  • Πρεμέτης Αλέξανδρος (Έσλιν 31) υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας. 
  • Ψαρράς Χαράλαμπος (Βασιλικών 19) μαγνητική τομογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. 
  • Πολυιατρείο Ίαση (Λεωφ.Καλυβίων16) 2 ψηφιακές μαστογραφίες και 2 μετρήσεις οστικής πυκνότητας.

Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία Δερνίκας Απόστολος στην Μακρακώμη (Μπακογιάννη Παύλου 25, 2236022424) και Αγαπητός Κωνσταντίνος στην Λαμία (Θερμοπυλών 30, 2231043673).