Συνδεθείτε μαζί μας

Είμαι δυνατή–Δείχνω καλά–Είμαι καλά!

Παρά τη θεαματική πρόοδό τους, οι αντικαρκινικές θεραπείες δεν στερούνται ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλές μάλιστα αφορούν το δέρμα, τα μαλλιά ή τα νύχια του ασθενούς  με αποτέλεσμα να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία του. Η καλή ψυχολογία όμως είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την θεραπεία. Ο ασθενής με αρνητική ψυχολογία όχι μόνο συμμορφώνεται πιο δύσκολα στην ολοκλήρωση της θεραπείας του αλλά και σταδιακά υφίσταται δυσάρεστες επιδράσεις στο ανοσοποιητικό του σύστημα.

Αυτές είναι οι σκέψεις που οδήγησαν την Eλληνική Αντικαρκινική Εταιρία και την Avène να συνεργαστούν με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους, μέσα από τη φροντίδα του δέρματός τους. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της Εταιρείας Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, παρέχονται υπηρεσίες φροντίδας του δέρματός  που ταλαιπωρείται από τις θεραπείες – και, κυρίως, υπηρεσίες ιατρικού μακιγιάζ Couvrance, με την εγγύηση των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène.

Αισθητικοί με εξειδίκευση στο ιατρικό μακιγιάζ παρέχουν συμβουλές για την υγιεινή και τη φροντίδα του δέρματος, αλλά και τεχνικές επανασχεδιασμού των φρυδιών, κάλυψης με φυσικό τρόπο ατελειών και δυσχρωμιών της επιδερμίδας.

«Είμαι δυνατή – Δείχνω καλά – Είμαι καλά», είναι το μήνυμα μας προς όλες τις γυναίκες με καρκίνο.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί αυτό το σκοπό την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15.30 – 18.00 (Αν. Τσόχα  18–20 , 3ος όροφος).