Συνδεθείτε μαζί μας

Δωρεάν Προληπτικές εξετάσεις στην Νέα Ιωνία!

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι καθοριστικοί παράγοντες για την διατήρηση της υγείας. Όλοι πρέπει τακτικά να φροντίζουν, να εξετάζονται και να παρακολουθούν. Ενώ όμως πριν την οικονομική κρίση το μεγάλο πρόβλημα ήταν η επιπολαιότητα και η άγνοια, σήμερα έχει προστεθεί και η έλλειψη χρημάτων ως βασική αιτία που πολλοί αμελούν να υποβληθούν στις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις

Αυτές οι σκέψεις οδήγησαν τους εθελοντές μας του Ενιαίου Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Νέας Ιωνίας-Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) ώστε σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ιωνίας να οργανώσουν δράση που παρέχει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους δημότες του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας (Πατρ. Ιωακείμ 4), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ο καθένας μπορεί να υποβληθεί σε καρδιογράφημα, υπέρηχο θυρεοειδούς, μετρήσεις οξυγόνου αίματος, αρτηριακής πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων. Τις εξετάσεις θα επιμεληθούν εξειδικευμένοι επιστήμονες.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους δημότες της Νέας Ιωνίας να αφιερώσουν λίγο χρόνο για την υγεία τους και μια ακόμη ευκαιρία για όλους εμας να συγχαρούμε και πάλι τους εθελοντές του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ.για τις πρωτοβουλίες του!