Συνδεθείτε μαζί μας

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος για 50 γυναίκες στην Καρδίτσα από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία!

Με μια πρωτοβουλία απολύτως επίκαιρη και με διάθεση να συμμετέχουν ουσιαστικά στην προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης, τίμησαν οι εθελοντές μας στην Καρδίτσα την 25η Οκτωβρίου, την ημέρα που είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Καρδίτσα «επιστράτευσε» το Διαγνωστικό εργαστήριο EUROMEDICA Καρδίτσας (διαθέτει τον μοναδικό στον νομό 3D ψηφιακό Μαστογράφο) που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο «προσκλητήριο» και προσέφερε σε 50 γυναίκες δωρεάν έλεγχο με 3D ψηφιακή Μαστογραφία-Τομοσύνθεση. 

Τόσο η κα Χριστίνα Τσαφαλιά όσο και όλο το προσωπικό της EUROMEDICA Καρδίτσας, με την ευαισθησία  τους στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και με την προθυμία τους στην εξυπηρέτηση των γυναικών που έκαναν μαστογραφία αξίζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια όλων μας. Μαζί τους και ο γενικός χειρουργός μαστού κ. Βασίλης Ούπας για τις συμβουλές και τον επιπλέον δωρεάν μαστολογικό έλεγχο.

Την στοχευμένη αυτή πρωτοβουλία τους, οι εθελοντές μας στην Καρδίτσα θέλησαν να πλαισιώσουν και μια χαρούμενη πινελιά. Σε συνεννόηση με τον Δήμο Καρδίτσας φρόντισαν να φωταγωγηθεί το βάθρο του ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με ροζ χρώμα ώστε να θυμίζει σε όλους το βασικό μας σύνθημα: «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ». Μπράβο λοιπόν και στο Δήμο Καρδίτσας και πάνω απ’ όλα εύγε στους δραστήριους εθελοντές μας για τις ουσιαστικές τους δράσεις!

 

Αρθογράφοι: