Συνδεθείτε μαζί μας

ΔιαβάΖΩ από το WinCancer!

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια δύσκολη δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, όμως η ανάγνωση ενός βιβλίου μπορεί να την αλλάξει. Αυτός είναι και ο στόχος της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας του WinCancer που συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με το σύνθημα  ΔιαβάΖΩ, οι εθελοντές του WinCancer συλλέγουν και αυτά τα Χριστούγεννα βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων. 

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9:00 το πρωί έως 6:00 το απόγευμα, το WinCancer μας περιμένει όλους στον Σταθμό «Κεραμεικός» του Μετρό, και συγκεντρώνει βιβλία με χειρόγραφη ευχή, για τους ανθρώπους που την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας. Πέρσι το WinCancer με τη βοήθεια και τη συμμετοχή αμέτρητων ευαισθητοποιημένων φίλων, συγκέντρωσε 5.000 βιβλία για τις βιβλιοθήκες των νοσοκομείων! Φέτος επιδιώκει να προσφέρει χέρι με χέρι τα βιβλία μας, στους ίδιους τους ασθενείς που θα νοσηλεύονται τις μέρες των εορτών στα αντικαρκινικά νοσοκομεία.

Ας μην απογοητεύσουμε λοιπόν τους δραστήριους εθελοντές του WinCancer. Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας και ας μην χαρίσουμε ένα οποιοδήποτε, αλλά το αγαπημένο μας βιβλίο, υπογεγραμμένο με μια ευχή από την καρδιά μας, σαν ένα προσωπικό δώρο αγάπης και δύναμης.

Οι ασθενείς ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα της Ζωής, γι’ αυτό ας τους χαρίσουμε την καλύτερη ευχή μας, μ΄ ένα βιβλίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την πρωτοβουλία του WinCancer θα συνοδεύει και το «Όραμα ελπίδας». Είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούμε και αν θέλουμε να γίνουμε δότες μυελού.   

Μπορούμε να δηλώσουμε την συμμετοχή μας και στην σχετική εκδήλωση του WinCancer στο FACEBOOK. Εμείς ήδη τσεκάραμε την επιλογή «NAI». Εσείς;

Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους.