Συνδεθείτε μαζί μας

Γυναίκα και Πρόληψη ενάντια στο καρκίνο!

Τον Μάρτιο, τον μήνα που τιμάται η γυναίκα, συνέπεσε και η «πρεμιέρα» του νεοσύστατου Παραρτήματός μας στην Αργυρούπολη. Έτσι οι εθελοντές μας επέλεξαν για την έναρξη των ενημερωτικών τους εκδηλώσεων την ενημέρωση, τη συζήτηση και την ευαισθητοποιηση των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο. 

Η πρώτη εκδήλωση του Παραρτηματός Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθει στο Α’ Κ.Α.Π,Η  Αργυρουπολης με την συνδρομη του Δημου Ελληνικου-Αργυρουπολης την Τεταρτη 28/3/2018 και ώρα 18.00. έχει θέμα: 

«Γυναίκα και Πρόληψη ενάντια στο καρκίνο»

Με κεντρική ιδέα το σύνθημα «ο καρκίνος νικιέται, η άγνοια σκοτώνει, η πρόληψη σώζει ζωές!» η ιατρος ακτινοδιαγνωστρια μαστου κα Αλεξάνδρα Νικήτα, και η ειδ.παθολογος με εξειδικευση στη ογκολογια κα Έλενα Γωνιωτάκη, θα αναπτύξουν όλες τις νεώτερες εξελίξεις της επιστήμης και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους καλεσμένους μας απαντώντας στα ερωτηματά τους.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους ευαισθητοποιημένους φίλους μας στην περιοχή, όχι μόνο να ενημερωθούν με τον πλέον έγκυρο τρόπο αλλά και αν το επιθυμούν να εγγραφούν μέλη πλαισιώνοντας το νεοσύστατο τοπικό Παραρτημά μας. 

Τη βραδιά θα κλείσει μια μικρή δεξίωση συνοδεία finger foods coctail!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ!