Συνδεθείτε μαζί μας

Για μια Λαμία χωρίς καπνό!

Ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, δεν εφαρμόζεται όμως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μ’ αυτή τη θλιβερή διαπίστωση στο μυαλό τους οι εθελοντές μας στη Λαμία και με αφορμή την 31η Μαϊου που έχει ορισθεί Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος αποφάσισαν μια νέα εξόρμηση.

Με το σύνθημα «η διακοπή του καπνίσματος είναι το μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό μας» απευθύνονται σε φορείς, σε συλλόγους αλλά κυρίως σε όλους στους συμπολίτες τους που ενδιαφέρονται και ανησυχούν και τους καλούν να συγκεντρωθούν την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 σε ανοιχτή εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης στην αίθουσα πολυχώρος "Πολιτεία" στον Άγιο Λουκά Λαμίας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8:30 το απόγευμα. Καταξιωμένοι ιατροί όπως η Πνευμονολόγος Αθανασία Κατσώνη και η Ψυχοθεραπεύτρια Αναστασία Τσάμη μαζί με έμπειρους  γυμναστές του Ballad Center θα συζητήσουν με τον κόσμο τις συνέπειες του καπνίσματος ενώ θα μεταδοθούν μηνύματα ζωής μέσα από προσωπικές μαρτυρίες

Η προσπάθεια των φίλων μας στη Λαμία να απαλλάξουν την πόλη τους από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος είναι αξιέπαινη και αξίζει να στηριχθεί απ’ όλους. 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!