Συνδεθείτε μαζί μας

Βαρύτατη απώλεια ο θάνατος της Αθανασίας Καβάλα-Πατσιόγιαννη!

Με βαθύτατη οδύνη η Κεντρική Διοίκηση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο της μαχητικής και αξιολάτρευτης Προέδρου του Παραρτήματος της στο Μαρτίνο  Λοκρίδος,  Αθανασίας Καβάλα - Πατσιόγιαννη. 

Η αποθανούσα υπήρξε από τα πλέον δραστήρια μέλη μας προσφέροντας ένα πολυποίκιλο έργο στην τοπική κοινωνία, δίνοντας πάντα το καλό παράδειγμα του εθελοντή που με αποφασιστικότητα και ήθος στηρίζει τους συνανθρώπους του και το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Αποτελεί βαρύτατη απώλεια γιατί τέτοιες προσωπικότητες σπανίζουν, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι έχει αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στους συμπολίτες της, έτσι ώστε αυτοί να συνεχίσουν στο καλό της έργο και να την δικαιώσουν τον αγώνα που έδωσε συμβάλλοντας στην ανάπαυση της ψυχής της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της, τους συγγενείς και φίλους της και τα μέλη του τοπικού παραρτήματος. Είναι δε βέβαιο πως η ευγενική παρουσία της, η δοτικότητα του χαρακτήρα της αποτελούν την καλύτερη παρηγοριά για την απώλειά της.