Συνδεθείτε μαζί μας

«Χορεύοντας στο ρυθμό της πρόληψης, μπορούμε να νικήσουμε»!

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση στη Λιβαδειά με αφορμή τον Οκτώβριο, τον μήνα που είναι αφιερωμένος στον Καρκίνο του Μαστού

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση ετοιμάζουν με αφορμή τον Οκτώβριο, τον μήνα που είναι αφιερωμένος στον Καρκίνο του Μαστού οι δραστήριοι εθελοντές της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειά.

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019 (ώρα 7 μ.μ.) υποδέχονται τους φίλους τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Λιβαδειάς (Φίλωνος 35-39) για να απολαύσουν όλοι μαζί μια εκδήλωση ζωγραφισμένη με τα χρώματα της χαράς, της ελπίδας και της αγάπης. 

Το κεντρικό σύνθημα της βραδιάς «Χορεύοντας στο ρυθμό της πρόληψης, μπορούμε να νικήσουμε» θα υπηρετήσουν μαζί με τους εθελοντές του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, μαθητές από Σχολές Ζωγραφικής που θα εκθέσουν πίνακες με αντικαπνιστικά μηνύματα, η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα και ο πιανίστας Κλεάνθης Κωσταντινίδης που θα συνοδεύουν μουσικά τα βήματα της «Μόδας που πολεμάει τον καρκίνο του μαστού», αλλά και πανέμορφα κορίτσια που θα παρουσιάσουν την χειμερινή κολεξιόν των καταστημάτων της πόλης.

Ας ευχηθούμε στο παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειά καλή επιτυχία σ’ αυτό το πρώτο του βήμα για την χειμερινή περίοδο αλλά και στα επόμενα πολύ ενδιαφέροντα που ετοιμάζει!

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

  • Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Παραρτήματος Λιβαδειας κα Στέλλα Ταπανλή
  • Μαθητές από τις Σχολές Ζωγραφικής: «Εργαστήρι Εικαστικών» της κας Μαίρης Ανδριτσοπούλου και «Καλλιτεχνική Φωλιά» της κας Χιόνας Μπαδήλα, ζωγραφίζουν τη «Λιβαδειά πόλη καθαρή από καπνό», εκθέτουν πίνακες που ζωγράφισαν και μας μιλούν για την πόλη που ονειρεύονται.
  • Η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιτζα, μαζί με τον Κλεάνθη Κωσταντινίδη στο πιάνο, συνοδεύουν μουσικά, τα βήματα της «Μόδας που πολεμάει τον καρκίνο του μαστού».
  • Επίδειξη της χειμερινής κολεξιόν των καταστημάτων της πόλης μας από πανέμορφα κορίτσια. Παρουσιάζει η Κων/να Πρασσά, Επιμέλεια: Κλεοπάτρα Καμπούρη

_______________________________________________

Προμηθευτείτε το κουπόνι εισόδου για το GALA Μόδας από τις εθελόντριες ή στα γραφεία του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειά: Δημ. Ι. Ανδρεαδάκη 47, Λιβαδειά, τηλ. 2261027077
_______________________________________________