Συνδεθείτε μαζί μας

«Τρικυμία» από το Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Αντικαρκινικής Εταιρείας και τον Δήμο Νέας Ιωνίας

Η τέχνη διασταυρώνεται με τον εθελοντισμό στην θεατρική παράσταση που διοργανώνει το Παράρτημα Νέας Ιωνίας-Φιλαδέλφειας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης (Ν.Ι,Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ιωανίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας).

Η βραβευμένη θεατρική ομάδα «ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ» από το Ίλιον παρουσιάζει το κύκνειο άσμα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, την θεατρική παράσταση «ΤΡΙΚΥΜΙΑ» σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία της Δήμητρας Χριστοδούλου. 

Τα σκηνικά της παράστασης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μανωλέλλης και τα κοστούμια η Μαρία Τσονάκα, ενώ την μουσική της παράστασης έχει αναλάβει ο Στέλιος Καραγιώργης.

 

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Οι θεατές αντί εισιτηρίου, προαιρετικά μπορούν να φέρουν μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας για να ενισχύσουν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νέας Ιωνίας και τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολής Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας.

Την παράσταση μπορείτε να παρακολουθήσετε το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Θέατρο του 3ου Ενιαίου Λυκείου και Ι.Ε.Κ. Νέας Ιωνίας, Δεμιρδεσίου 121, και ώρα 9 μ.μ.