Συνδεθείτε μαζί μας

«Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκυρη διάγνωση και θεραπεία»

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού που τείνει συνεχώς να γίνει μια ιάσιμη ασθένεια, ωθούν όλο και πιο συχνά στην ανάληψη πρωτοβουλιών που αναφέρονται στην υγεία της γυναίκας. Στόχος είναι η κάθε γυναίκα να ενημερώνεται ώστε να συνηθίσει να ενδιαφέρεται και να φροντίζει εγκαίρως.

Με αντίστοιχες σκέψεις και οι εθελοντές του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Στυλίδας & Ανατολικής Φθιώτιδας, οργανώνουν υπό την Αιγίδα του Δήμου Στυλίδας, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Κτίριο ΟΣΚ, (Πάρκο του Λαού) στη Στυλίδα, μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού. 

Για το σκοπό αυτό «επιστράτευσαν» και την κα Νατάσα Παζαΐτη, Γενική Χειρουργό - Ειδική Χειρουργό Μαστού, Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας & Αποκατάτασης Μαστού στο Metropolitan General, που θα εστιάσει στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στην έγκυρη (και φυσικά έγκαιρη) διάγνωσή του αλλά και τις τόσο ελπιδοφόρες δυνατότητες θεραπείας του.

Κάθε γυναίκα από τη Στυλίδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή αξίζει να αφιερώσει λίγο χρόνο και να ενημερωθεί για την φροντίδα του στήθους της αλλά και για τις συνήθειες που πρέπει να ενσωματώσει στον τρόπο ζωής της ώστε να παραμείνει υγιής. Εξάλλου όπως πολύ εύστοχα επισημαίνει το σύνθημα των εθελοντών μας στη Στυλίδα: Αλλάζουμε για να Ζούμε. Η πρόληψη είναι πολιτισμός!

Αρθογράφοι: