Συνδεθείτε μαζί μας

«Έχω ένα μυστικό» στην Νέα Ιωνία!

Μια πρωτότυπη βραδιά ετοιμάζουν και πάλι οι εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος Νέας Ιωνίας-Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. 

Αυτή τη φορά συγκεντρώνονται για να ψυχαγωγηθούν προγραμματίζοντας ένα διαφορετικό ταξίδι στο… παρελθόν! Παράλληλα όμως, σταθεροί στον εθελοντικό τους προσανατολισμό, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα, παιχνίδα, υλικά σπιτιού και είδη προσωπικής υγιεινής για να τα προσφέρουν στο «σπίτι» που έχει δημιουργήσει για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια η «ΦΛΟΓΑ».

Σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ιωνίας, και την Ένωση Ρουμελωτών Νέας Ιωνίας οργανώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου (πλησίον ΗΣΑΠ Πευκακίων) το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 6.30 μ.μ. ένα μοναδικό μουσικό “ταξίδι” γεμάτο αναμνήσεις και μελωδικά ακούσματα από τον λατρεμένο παλαιό ελληνικό κινηματογράφο.

Με κεντρικό τίτλο “Έχω ένα μυστικό”, η πολυμελής Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων, υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του κ. Θάνου Μπένου καθώς και τα χορωδιακά σχήματα των Συλλόγων Λευκαδίων & Γύρω Δήμων η "Φανερωμένη", Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου θα υμνήσουν τη ζωή και θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους μία μοναδική εμπειρία, μακριά από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Οι λάτρεις του Ελληνικού Κινηματογράφου, μεγαλύτεροι αλλά και νεότεροι, θα έχουν την ευκαιρία να σιγοτραγουδήσουν και να απολαύσουν τις μελωδίες μίας άλλης εποχής που τόσο αγαπήσαμε και που ποτέ δεν ξεχάσαμε. Και καθώς το ρεπερτόριο περιλαμβάνει τραγούδια από ταινίες στις οποίες οι πρωταγωνιστές τους έχασαν την ζωή τους από τον καρκίνο η βραδιά θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους εθελοντές του ενιαίου παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. να υπογραμμίσουν άλλη μια φορά τα μηνύματα της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης αλλά και την ελπίδα της θεραπείας που πλέον είναι ορατή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συνοδεύσουν τους εθελοντές της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σ' αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι αλλά και για να προσφέρουν ότι είναι δυνατόν στο «σπίτι» του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ»!