Συνδεθείτε μαζί μας

Οι γονείς πάντα δίπλα στο παιδί τους!

Το Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο, ιδρυτής του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Α.Ο.Ν.Α.) «Ο Άγιος Σάββας», στηρίζει σταθερά το δημιούργημά του με τον ζήλο του στοργικού γονέα που φροντίζει το παιδί του.  Δεν είναι λοιπόν ασυνήθιστη είδηση το θερμό ευχαριστώ που δέχθηκαν για άλλη μια φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού  Αντικαρκινικού Ινστιτούτου και ο πρόεδρος του κ. Μιχάλης Βροντάκης, από τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Δενδραμή.

Αυτή την φορά οι ευχαριστίες αναφέρονταν στη δωρεά ενός νέου χειρουργικού ψηφιακού ενδοσκοπικού πύργου, τελευταίας τεχνολογίας, με κάμερα μεγάλης ευκρίνειας και πιστότητας high definition, αλλά και με σύγχρονη δυνατότητα φωτό-βίντεο καταγραφής για την εκτέλεση προηγμένων λαπαροσκοπικών και άλλων ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών επεμβάσεων, που αποτελούν τη σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης της πλειονότητας των ογκολογικών και όχι μόνο χειρουργικών παθήσεων.

Παράλληλα με τον νέο χειρουργικό ψηφιακό ενδοσκοπικό πύργο που παραδόθηκε και ήδη λειτουργεί και το τμήμα  αιμοδοσίας του νοσοκομείου δέχθηκε σημαντική ενίσχυση αφού παρέλαβε  έναν καταψύκτη πλάσματος και έναν Θερμοσυγκολλητή ασκών αίματος.

Η παράδοση-παραλαβή σε λειτουργία έγινε  παρουσία του καθηγητή Χειρουργικής  κ. Βασίλη Γολεμάτη και της καθηγήτριας Αναισθησιολογίας κ. Αργυρώς Φασουλάκη, μελών των Δ.Σ. του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Α.Ο.Ν.Α.) «Ο Άγιος Σάββας» και του Ελληνικού  Αντικαρκινικού Ινστιτούτου.